Prisvinnende utstyrsnyheter

Etter METS er IBEX verdens største utstyrsmesse for båt. Her er produktene som utmerket seg i år.

Publisert Sist oppdatert

Av Lars Kristian Larsen

Utstyrsmessa IBEX går hver år av stabelen i Louisville, Kentucky. Her er noen av selskapene som fikk innovasjonspriser for sine nye produkter:

Først ut er den nye Porta Potty-en fra Thetford. Det frittstående doen "Curve" har innebygget batteri for spyling. Knappen for spyling er gjemt under lokket og i underkant av toalettet er det innfelt dorullholder. Toalettet er også høyere enn tradisjonelle porta pottyer. Trolig mer behagelig, men sannsynligvis også vanskeligere å stuve bort under salongen. Curve har  15 liters ferskvannstank, og 20 liters septikktank. Begge tanker med nivåmåler.
Thetford vant i kategorien "Møbler og interiørdeler"
Mer info:www.thetford.com

 

Raymarines plotternyhet e7 vant i elektronikkategorien. Plotteren som blant annet kan speile skjermbildet trådløst på iPad og iPhone har vi hatt fyldig omtale av tidligere. Les mer HER.

I utenbordsmotor-kategorien ble det kåret to vinnere.


Her stakk Honda av med pris for sin nye BF250, samtidig som Mercury fikk heder og ære for sin nye firetakts 150-hester. Motoren er både lettere og mindre enn konkurrentenes. Vi prøvde Mercurys nyhet i Italia i sommer. Motoren kan du lese mer om her.
 

I kategorien for innenbordsmotorer vant Indmar Marine Engines IBEX-prisen for sin 5.7L Assault 345. Les mer om motoren på www.indmarmarineengines.blogspot.com

Powertech nyskapende propeller fikk pris i kategorien "Fremdriftssystemer og propell". Les mer på produsentens hjemmesider.
Totalt ble det delt ut 11 priser. Se alle vinnerne hos IBI News.

 

 

(19.10.2011)