Iphone-dekselet som tåler alt

Med dette kraftige iPhone-dekselet kan du slenge telefonen i veggen, eller miste den i sjøen, uten at den tar skade av det.

Publisert Sist oppdatert

Av Lars Kristian Larsen

Det finnes etterhver noen hundre forskjellige deksler til iPhone. Noen er mer solide enn andre, og det er i dette markedet Snow Lizard Products ønsker å være med sin Aqua tek S.

I tillegg til å være vanntett ned til seks meters dyp, er Aqua tek-dekselet støvtett. Det har også innebygget batteri og solcellepanel. Solcellepaneler lader opp det innebygde batteriet, om telefonen legges i solsteika. Apples produkter har forøvrig aldri vært spesielt glade i å ligge akkurat der. Men batterilevertiden blir i alle fall sterkt forbedret av det innebygde batteriet i dekselet.

Til GPS-bruk i båt skulle dekselet kunne forbedre iPhonens egenskaper kraftig. Manglende batterilevetid og vanntetthet er er de største svakhetene med iPhone som navigeringshjelper. Den er heller ikke spesielt god i sollys.

Aqua tek S er designet for iPhone 4 og 4S, og finnes i ni forskjellige farger. Prisen er 130 dollar. Om lag 1150 norske oljekroner.

Mer info: www.snowlizardproducts.com


(16.02.2012)