15.601 besøkende på Båter i Sjøen

Båtbransjen er gryende optimister etter godt salg og 15.601 besøkende på Båter i Sjøen. Søndag var messens soleklare publikumsfavoritt. (07.09.09)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Båtmagasinet var innom messa bare et par timer før stengetid søndag, og da var det så fullt på Kadettangen at det rett og slett var vanskelig å manøvere seg rundt på messeområdet og bryggene. 

- Heldigvis ble det ikke så mye regn som værmeldingene varslet, sier en fornøyd messesjef Merete Rustad i Norboat. Hun synes det var morsomt at messens siste dag hadde så stort trøkk, kanskje godt hjulpet av en behagelig høstsol
- Vi antar at det var rundt 6.000 besøkende her på søndag, sier Rustad, og understreker at det mest gledelige var tilbakemeldingene fra utstillerne om godt salg.

Til sammen skal 15.601 

b

esøkende, deriblant Kronprins Haakon og hans familie, ha vært innom messa siden åpningen torsdag. I fjor var besøkstallet 15.832.
- I forhold til i fjor er dette en nedgang på 1,5 prosent, men vi gikk over budsjett og er veldig godt fornøyd - spesielt med en så god avslutning, oppsummerer messesjefen.