Populær italiener

Det er mange som er nysgjerrige på å få se nye Atlantis 50x4. Italieneren har likevel allerede rukket å bli populær her i Norge. (23.01.09)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Motoryachten Atlantis 50x4 blir ikke å se før under Sjøen for Alle på Lillestrøm i mars. Men i følge den norske importøren har den italienske 50-foteren allerede blitt viet stor oppmerksomhet i det norske markedet.

Atlantis 50x4
Atlantis 50x4

- Vi har har allerede solgt flere stykker, og gleder oss til å vise frem båten på messen da det er mange som går og venter på se den i virkeligheten, sier daglig leder Petter Nystrøm fra ItalMarin.

Han forteller at det unike ved båten skal være alle valgmulighetene med hensyn til utstyr, som for eksempel glassvegg for å få lukket versjon. En kan også velge mellom to eller tre lugarer.
- Båten kommer også med hydraulisk heve- og senkeplattform, Volvo Penta IPS 600 med joystick og stor rederlugar i midten av båten. 

Nystrøm opplyser om at båten som har premiere under Sjøen for Alle og som blir vist fram der, er tilpasset norske kunder med hensyn til fargevalg på stoffer og materialer, samt åpen baugpulpit og førerstoler.