Nytt navn i Norge

BERGEN: Aldri hørt om Aqua Boats før? (19.02.10)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Aqua Boats er et nytt navn i Norge og med base på Sotra. Den ferske importøren debuterte under Dra til Sjøs i Bergen med to modeller fra Aqua Boats, produsert i Polen.

Aqua 475 Sport
Lengde: 4,68
Bredde: 1,97
Vekt: 390 kg
Maks antall personer: 5
Maks motor: 60 hk
CE-kategori: C
www.aquaboats.no

Fersking

- Den polske fabrikken eksporterer også en god del til Holland, men disse båtene har ikke vært i Norge før nå, forteller daglig leder Geir Ole Lie. Aqua Boats-navnet er forbeholdt Norge, i tillegg har den ferske båtimportøren båter fra Atlantic Marine og Corsiva-modeller i sitt sortement. 

- Prisgunstig

Til tross for nedgangstider i båtbransjen de siste årene, er ikke den tidligere bilforhandleren redd for å satse på båt.
- Det er jo i nedgangstider en må satse, smiler Lie, og mener at det til tross for nedgangen i markedet de to siste åra nå er et lite oppsving å spore og Lie har tro på at markedet er der. Nå håper han på å kunne friste båtkjøperne med fornuftige priser.
- Hvis du ikke har et kjent navn må du satse på attraktive priser. Her får du mye båt for pengene, bedyrer Lie.

Startfase

Lie forteller at han ikke hadde noen spesielle forventninger til messa, men at interesse for de to utstilte modellene Aqua 475 Sport og Aqua 630F har vært stor. I løpet av den første dagen fikk nykomlingen sendt fire konkrete tilbud ut, i tillegg til at pilothusbåten Atlantic Marine 660 adventure også har vekket interesse. 
- Vi har tatt inn 10 båter, og så får vi se hvilke modeller det er størst interesse for når vi eventuelt skal ta inn flere.

Powered by Labrador CMS