En Quick en

Du ser et kjent ansikt, men klarer ikke å plassere det. Like irriterende hver gang. Quicksilver Activ 645 er nemlig helt identisk med Uttern D62!

Publisert Sist oppdatert

Av: Atle Knutsen

DUSSELDORF: Den eneste forskjellen mellom dem er fargene og navnet – forøvrig er det samme båt. Vi har tidligere gjort førsteinntrykk på båten, som kom meget godt ut av vår test. Det følgelig ingen dårlig kloning Quicksilver har fått inn i sortimentet. Uttern, som i utgangspunktet var svensk, er et sterkt merkenavn i Norden, men ute i Europa er Quicksilver mer velkjent.


Interiøret på Quicksilver Activ 645

Amerikanske Brunswick har begge båtmerkene under sin paraply. Uttern D62 hadde verdenspremiere under båtmessen i Gøteborg i februar i fjor, og i år var det altså duket for verdenspremiere for den samme båten i Dusseldorf, under et annet navn. Vi antar båten ikke vil være tilgjengelig i Quicksilver-versjon i Norge.

Activ 705 Cruiser

En vesentlig mer spennende nyhet fra Quicksilver er Activ 705 Cruiser. Den ble første gang lansert under båtmessen i Paris for noen uker siden, og har nå sin andre premierevisning. Dette er en bakveggbåt med utenbordsmotor. Denne båttypen har hatt formidabel suksess i Norge de siste årene. Både Hansvik (som nå er konkurs) og ikke minst Askeladden har skreddersydd båter for dette segmentet de siste to årene. Designet skiller imidlertid Activ 705 Cruiser fra de noe mer konservative konkurrentene. Men også Quicksilver har siden introduksjonen av sin Activ-serie gjort dramatiske endringer i designet, som er beytdelig mer moderne enn for bare få år siden. Activ 705 er en innholdsrik bakveggbåt med plass til åtte personer, en komplett bysse og toalett. Båten tilbys i tre ulike utstyrsvarianter: Cruising inkluderer dusj og større sittegruppe, Deluxe Cruising omfatter i tillegg sjøvannstoalett og kjøleskap. I tillegg kan man få en versjon med kartplotter og radio/CD-spiller.

Tekniske data Activ 705 Cruiser:
Lengde:

7,05 meter

Bredde:

2,55 meter

Drivstoff

: 220 liter

Ferskvann:

45 liter

Maks motorstørrelse:

220 hk

Maks antall personer

: 8

Opplysninger

: www.brunswick.no