Enda en nyhet fra Askeladden

Askeladden er virkelig på offensiven denne våren. Nå annonserer de enda en nyhet - bygget på skroget fra daycruiseren C62.

Publisert Sist oppdatert

Av Lars Kristian Larsen

-Alle verdens bilprodusenter arbeider nå med plattformtenkning d.v.s. utvikling av et optimalt ”understell” som deretter får ulike påbygg ut fra kjøpergrupper og bruksområder, skriver markedssjef Leif Bergaas i en pressemelding.

På det gode skroget fra C62 Cruiser er det nå bygget en ny versjon, som har fått navnet C62 X-over. Forskjellen på de to modellene er i første omgang at vindskjermen er trukket forover, for å gi en større uteplass.

Den nye og romslige løsningen skal gi mulighet for å "ommøblere" dekksarealet slik du selv ønsker.

-Sete- og puteløsningene representerer virkelig nytenkning. Disse kan arrangeres som alt fra solseng til partykrok med bord og U-sofa, eller enkel sittebenk akter som gir ekstra dekksplass til for eksempel fiske, vannsport eller annen aktivitet, skriver Askeladden.

Båten er i likhet med C62 Cruiser konstruert for motorer inntil 150 hk, og har fartspotensiale på 33 knop. Også i den nye versjonen finnes den smarte kalesjegarasjen som gjemmer bort kalesjen når den ikke er i bruk.

Video av Askeladden C62 Cruiser:

Havnepresenning, instrumenter, hydraulisk styring, puter og lensepumper er annet standardutstyr.

Askeladden har på ingen måte ligget på latsiden den siste tiden. Flere nyheter vil bli presentert for publikum på Sjøen for alle. Blant disse er familiebåten P66 Weekend (les test i aprilnummeret av båtmagasinet) og den lille RIB-en P65 RIB.


Askeladden P66 Weekend. FOTO: Lars Kristian Larsen


Askeladden P65 RIB. FOTO: Lars Kristian Larsen

www.askeladden.no

(16.02.2011)