Askeladden møter Princessene

Flere Vestlands-forhandlere går sammen om alternativt messearrangement med 3000 kvm innendørs utstilling, flytende utstilling og 130 presenterte båter. Blant dem Askeladden og Princess.

Publisert Sist oppdatert

Dolviken er Bergensområdets desidert største båtmiljø. Etter en omfattende restrukturering er nå en rekke store båtaktører på plass. Totalt representerer disse over 25 båtmerker som spenner over alt fra den enkleste landsstedsbåt til cruisere i luksusklassen. I tillegg finnes utstyrsforhandlere og båthavn.

Disse samler seg nå om å etablere sin egen båtmesse som planlegges gjennomført to ganger for året.


Hvorfor egen Båtmesse?

De fleste kan tenke seg hvilke kostnader og praktiske problemer som er involvert ved å flytte båter til messehaller rundt omkring. For det første er det komplisert, for det andre får man aldri vist så mange båter på en vanlig messe og sist men ikke minst krever det betjening både i butikken og på messestanden.
Her i Dolviken har vi hele utvalget på plass, vi har betjening og i tillegg kan kunden prøve båter på sjøen sier Helge Sjursen – talsmann for utstillergruppen.

Båter fra 9 til 62 fot

Aktørene i Dolviken har mobilisert alle ressurser for å skape en stor båtopplevelse.
Nye Norsk Båtsenter og Yacht Marine representerer øverste hylle med sine store, lekre cruisere.
Frydenbø Båtsenter sitt utvalg spenner over alt fra cabincruisere til gummibåter. I tillegg er selskapet spesialist på båtutstyr. Båtens Beste AS Askeladden Center er første og eneste Askeladden forhandler som kan vise samtlige Askeladden modeller på ett sted.
Maritim Båtutstyr presenterer et rikholdig utvalg av båtutstyr og siste nytt innen maritim elektronikk. I tillegg blir det egen kai for bruktbåter.

Åpent Hus helgen 23. – 25. september

Messen krydres med en rekke underholdende aktiviteter for både voksne og barn.
Politibåten kommer. Det samme gjør Røde Kors Båten og det vil bli fokusert sterkt på Båtførerprøven og sikkerhet til sjøs.

(Pressemelding )