De ansatte tar over

Tidligere ansatte i Bergen Båt AS og Bergen Båt Service AS åpner 4. mai ny båtbutikk og båtverksted på felles sted i Grimstadveien 93.

Publisert Sist oppdatert

Bergen Båt AS var en av Bergensregionens ledende båtforhandlere i mellombåtmarkedet de siste 10 årene. Nå har de tidligere ansatte stiftet to nye selskap, Bergen Marine AS og Bergen Marine Service AS. Nå blir alle båtfolkets tjenester samlet på ett felles sted med innendørs utstillingslokaler også for større båter sentralt i Dolviken på Grimstad.

Bavaria og Brunswick

Bergen Marine AS vil fortsette å representere Bavaria Motorboats og båter og motorer fra Brunswick, verdens største båt og motorprodusent.

- Vi er stolte over å være eksklusiv forhandler i Hordaland av noen av markedets mest populære båtmerker. Hos oss vil kundene finne kjente merkevarer som Bavaria, Uttern, Quicksilver, Arvor og Mercury, sier daglig leder i Bergen Marine, Jonas Gams Steine.

I tillegg skal Bergen Marine AS drive salg og formidling av brukte båter og egenimport av nyere bruktbåter. Bergen Marine Service AS vil betjene kundenes servicebehov som autorisert merkeverksted for de båt- og motormerkene selskapet representerer.

Lang fartstid

Selskapene vil samlet fra starten ha ca 10 ansatte, med lang fartstid fra bransjen og med spisskompetanse på de merker og produkter som selskapene skal representere.

- Vi har vært igjennom en lang prosess siden Bergen Båt måtte melde oppbud i februar, men nå har vi fått på plass de nødvendige avklaringer. Jeg er svært glad for at vi nå kan åpne dørene på nytt, og at vi har med oss de dyktige ansatte videre i de nye bedriftene, sier styreleder i Bergen Marine, Per Alvern.

Fra onsdag til søndag denne uka blir det åpningsfest med gode båttilbud.

Se også bedriftens hjemmeside www.bergen-marine.com

(03.05.2011)