Urban ungdomsbåt

Ungdoms-, landsteds- og lettbåtprodusent Arimar kommer med en rekke nyheter. (04.02.10)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Blant annet utvides Sprint Jet-serien med en helt ny 4,4 meter modell, slik at serien nå omfatter fire båter i størrelse fra 2,8 meter til 4,4 meter. Prisen starter på 250.000 kroner for den minste utgaven.

Arimar Sprint Jet 3.6M
Lengde: 3,62 meter
Bredde: 1,93 meter
Vekt: 460 kg
CE-kategori: C
Maks antall personer: 6
Motor: Weber vannjet 143 hk
Info: www.arimarribs.no

Ny distributør

For første gang vises også Arimar Sprint Jet 3.6M Sport fram på Sjøen for alle. 
- Vi vil vise fram Arimar Sprint Jet 3.6M Sport på messa. Denne er ikke vist fram eller levert i Norge før, så vi anser det som en nyhet på markedet, forteller Tom Richard Rasmussen som har overtatt Arimar-agenturer etter at RIB-senteret gikk konkurs i 2008.

Kanonjoller

Alle modellene i Sprint Jet-serien leveres med vannjetmotor som yter 143 hestekrefter og en topphastighet over 50 knop. Serien kommer i to ulike utgaver, hvor standard Sport-versjonen har blå konsoll og blå detaljer, mens Classic-utgavene er hvite med creme/beige farger. Ellers kommer begge versjonene med en rekke ulike fargevalg både på skrog og pontonger, samt alternative materialer som PVC-duk og hypalon.

Mini-luksus

For de mer kresne kan Arimars nye 12 fots Yacht Style 3.6M med utenbordsmotor og teakdørk være et mer luksuriøst alternativ. Denne er innredet med flere sittegrupper som i større båter, og med en bredde på to meter er den godkjent for inntil seks personer. Maksimal motorstørrelse er 40 hk. Senere i år lanseres også en liten RIB på 2,5 meter med en liten innenbords vannjetmotor og joystick styring.