Finsk Aquador-trekløver

Aldri før har finske Bella-Veneet Oy sluppet så mange nye modeller på markedet. Siste nyheter ut er trekløveret Aquador 33 HT, Aquador 25 Ce og Aquador 21 WA. (03.02.09)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Finnene har allerede lansert en utstrakt Bella-serie med mindre båtmodeller utstyrt med utenbordsmotorer på mellom 25 og 115 hk. Nå følger de opp med større Aquador-modeller utstyrt med common rail-dieselmotorer.

Aquador 33HT er Bellas nye flaggskip og største båt i denne serien. Båten skal være romslig og velutstyrt med komfort som egner seg for større sosiale sammenkomster om bord, blant annet med stor sittebrønn akter med plass til seks personer og mulighet for ekstra vannkran, kjøleskap og elektrisk grill.

Aquador 33HT Aquador 33HT Aquador 33HT

Bysse, bad med toalett og dusj, to separate lugarer med dobbeltkøye, samt lys og trivelig forpigg med to vindu skal gjøre det enkelt å dra ut på langtur. Hardtop-modellen leveres med enten en eller to innenbordsmotorer.

Aquador 25 Cabin Evolution er finnenes sporty dekkssalongbåt med walkaround-konstruksjon. Stødige rekker rundt sidene som gjør det enkelt å bevege seg om bord. Dekkssalongen har store skyvedører og takluker, hvor akterveggen kan åpnes helt. To separate stikkøyer i tillegg til forpiggen sørger for overnattingsmulighet for fire personer. Båten er også utstyrt med bysse og separat toalett. 

Den minste modellen i serien, Aquador 21WA, skal i år være oppgradert og lanseres som en stilig walkaroundbåt beregnet for hekkaggregat, passende for dagsturer eller som rask til og fra båt.


Aquador 25Ce.


Aquador 21WA.