NYHET: Yamarin 56BR frir til hyttefolket som trenger en båt som passer bra til både transport og vannskikjøring.
NYHET: Yamarin 56BR frir til hyttefolket som trenger en båt som passer bra til både transport og vannskikjøring.

Her er nye Yamarin 56 BR

Finske Yamarin med ny bowrider som passer perfekt til både transport- og vannskikjøring.

Publisert Sist oppdatert

Yamarin 56 bowrider gir store muligheter for vannsport og sportslig kjøring. Den passer utmerket som aktivitetsbåt for sommerhuset, men den gjør seg også godt som transport- og fiskebåt, skriver Yamarin i en pressemelding.

Bow rideren er kjent for å være blant båtene med flest bruksområder. I Norge har konseptet med åpen sittebrønn forut og heldekkende vindskjerm slått meget godt an, og særlig hyttefolket har falt for det brede bruksområdet.

Fra før av har Yamarin to bowridere i sortimentet av glassfiberbåter. Den nye 18-foteren 56BR legger seg størrelsesmessig mellom de eksisterende 53 og 63-modellene. I tillegg har finnene tre bowridere i Cross-serien (aluminium). 

Større vindskjerm

-Yamarin 56 BR har et mer kantete utseende enn tidligere Yamarin-modeller. Vindskjermen er trukket lengre bak for å gi mer skjerming for passasjerene, sier Yamarin.

Foran konsollen er det plass til to personer, og båten byr i tillegg på mye åpent dekksareal. Totalt er det seks sitteplasser om bord.

Med i standardutstyret er blant annet kalesje, puter og dør fra fordekket til salongen.

I Norge selges Yamarin-båtene av Yamaha Motor Skandinavia, og får dermed den japanske påhengsmotorer på hekken. Anbefalt motorisering på den nye bowrideren er  80 til 115 hestekrefter.