BÅTMESSE: Mellom 80 og 100 båter vil være utstilt på Tønsberg Boatshow i helgen. Foto: Amund Rich. Løken.

Klart for båtmesse i Tønsberg

Med våren og sola kommer også de lokale og regionale båt- og familiemessene. Denne helgen er det duket for Tønsberg Boatshow.

Publisert Sist oppdatert

Tar du Olaf Tufte i roing? Ikke utenkelig. Du får ett minutt på deg i romaskin, og du kan ro med all den kraften du har i begge armene, mens stormesteren bare får lov til å ro med en arm. Det er en av mange aktiviteter på årets boatshow i Tønsberg. Vinneren får en Toyota eller Lexus til sin disposisjon i én uke.

80-100 båter

Mellom 80 og 100 båter, i år også seilbåter, blir utstilt på den store salgsutstillingen i kanalen i helgen. Her kan du også stifte bekjentskap med flytende biler. En av sponsorene  har valgt å plassere biler på en flytende lekter.

1.mai-helgen

Båtmessen åpner lørdag og avsluttes om kvelden mandag 1. mai. Selv om messen blir preget av årets båtnyheter, kan du også titte på en brukt 22 meters Princess. De alle minste båtene er også på plass, Redningsselskapets Eliasbåter stilles som vanlig til barnas disposisjon. Mens båtene ligger bryggelangs i kanalen, er det montert salgstelt på rekke og rad på selve brygga.

Denne helgen er det i Tønsberg det skjer.