Sunseeker Predator 68 presenteres under London boat show 2013.

To nye Sunseekere

Luksusbåtprodusenten Sunseeker skal presentere to nye båter neste uke. Her er bildene.

Publisert Sist oppdatert

Se bildeserie nederst i artikkelen

Sunseekers nye Predator 68 har stor familielikhet til den nylig lanserte Predator 80. Men den nye 68-foteren har enda mer aggresive linjer enn storesøstera. Til tross for den veldige størrelsen er det ikke sengeplasser til mer enn seks personer. Disse bor til gjengjeld meget godt, i båtens tre store lugarer. Alle har selvsagt eget toalett.

Eierlugaren midtskips får inn mest lys ettersom båtens største vindu er her midtskips. Litt dagslys blir det også for de heldige gjestene i VIP-luigaren forut, der den store glassruta ender. I tillegg har båten, som seg hør og bør, en egen lugare med to køyer til mannskapet.

Båten har tre store salonger. To i styrhuset, og ytterligere en på det Sunseeker kaller allværsdekket - altså akterdekket.  Under dette finnes jollegarasjen, som har plass til en Williams-jolle.

Med to MTU-maskiner somhver yter 1270 hester, klarer den 37-tonn tunge båten å komme opp i en fart på 33 knop.

San Remo gjenoppstår

På 80 og 90-tallet var Sunseekers San Remo-modell et smykke av en båt. Men tidens tann har forandret smaken, og linjeføringen. Den nye 2013-modellen av San Remo fra Sunseeker er ganske ulik originalen. Nyheten har fått Volvos IPS-system, med to IPS600-maskiner. Totalt 870 hk gir toppfart på 32 knop. Marsjfarten er på rundt 26 knop, og den 16 meter lange farkosten har plass til fen gjester fordelt på to lugarer.

Se alle de tekniske dataene her.
 

 

Sunseeker San Remo