STORBÅTMESSE: Aktørene i Leangbuka Maritime Senter, her representert ved Lars-Erik Solvang i Bavaria Motorbåt, forbereder åpning av egen storbåtmesse.

Snart klart for Nordens første storbåtmesse

Leangbukta Maritime senter forbereder seg til Nordens første storbåtmesse. Den åpner for publikum lørdag 14. mars - og starter dermed helgen før «Sjøen for alle» på Lillestrøm.

Publisert Sist oppdatert
MAREX 375

Aktørene i Leangbukta Maritime Senter i Asker har samlet seg for å vise frem alle sine båter på det som blir Nordens første storbåtmesse. Senteret vil også være representert med egen paviljong på Lillestrøm, men bare med noen utvalgte nyheter.  Hele modellspekteret til hver enkelt blir vist frem i de syv hallene på til sammen 7000 kvm i Leangbukta.

Samtidig med Sjøen for Alle

Siste halvdel av storbåtmessen kjøres altså på samme tid som Sjøen for alle på Lillestrøm.
-Helt perfekt, sier Lars-Erik Solvang i Bavaria Motorbåt. Med bil er det kun en halvtimes kjøring mellom stedene, og det betyr at publikum kan planlegge besøk begge messene.

DRACO 27 RS

Har tid til kundene

-I motsetning til travle båtmesser, hvor det er umulig å betjene alle besøkende samtidig, vil vi i Leangbukta Maritime Senter kunne bruke all den tid som er nødvendig på hver enkelt kunde, sier Solvang. 

Det er også etablert en egen bruktbåtbrygge, 

hvor innbyttebåter og andre 

bruktbåter er samlet for salg.

35 båter


De seks selskapene vil vise frem 35 båter i hallene i Leangbukta, den største er en sjøsatt trawler på 46 fot. Både Lunde båt, Bavaria Motorbåt, Aaby Marine og Giramar har ustilt flere båter på over 40 fot.

  På messen kan publikum blant annet stifte bekjentskap med fem nye modeller fra Bavaria, Aaby Marine og Marex har nyhetene på Lillestrøm, men satser på å vise hele modellspekteret i Asker. Marex har Norgespremiere på sin 375 med bakvegg på Lillestrøm, Aaby med nyheter blant annet fra Windy, Draco og Nimbus. Giramar med store seilbåter fra Dufour og som ny importør for amerikanske SeaRay er de på plass også med nyheter herfra. Saga er på plass med modeller fra 32 til 41 fot.

SAGA 325