Alle bør bruke vest, men båtfolket ønsker seg reglene slik de er i dag.

Flytende norske moteplagg

Norske Regatta kommer med to nye flyteplagg på nyåret.

Publisert Sist oppdatert

Den nydesignede redningsvesten er så ny at den ennå ikke har fått navn. Coastsafe er ett av navnene som har vært diskutert i følge, markedsdirektør i Regatta, Arve Øverås. Vesten er beregnet for bruk langs kysten. Til jordomseilinger har Ålesund-bedriften andre alternativer. Nyheten er beskjeden i størrelsen og laget i mykt stoff, som gjør den behagelig å ha på seg. Skrittsnora kan gjemmes i en lomme bak på vesten, når den ikke er i bruk. Vesten finnes i fargene grå, beige og sort/grå/rød, som på bildet. Prisen havner på 1300 kroner.

Flytende fritidsplagg

Regatta Mirage er en vest som i tillegg til å holde deg varm, også kan holde deg flytende. Den har nemlig innsydde flyteelementer med oppdrift på 50 Newton. Vesten finnes i fargene Marine, grå og rød, og de fleste burde finne en passende størrelse fra minste modell i XS til største størrelse, XXL. Prisen er 995 kroner.

REGATTA MIRAGE ser ut som en helt vanlig vest, men den holder deg flytende om du skulle havne i sjøen. Her er det markedssjef Arve Øverås i Regatta som viser frem siste mote.

Mer info

: www.regatta.no