MINDRE BÅTER: Satsning på mindre båter som Windy 29 Coho er en av grunnene til at produsenten ønsket seg ny forhandler på Vestlandet.
MINDRE BÅTER: Satsning på mindre båter som Windy 29 Coho er en av grunnene til at produsenten ønsket seg ny forhandler på Vestlandet.

Ny Windy-forhandler

Windy boats sier opp avtalen med Norsk Båtsenter, og inngår i stedet forhandleravtale med Nautic sailing utenfor Bergen.

Publisert Sist oppdatert

Både WINDY og Nautic Sailing AS ser store muligheter for å utvikle salget og service av WINDY på Vestlandet i årene fremover, skriver selskapene i en felles pressemelding.

Nautic sailing ligger ideelt lokalisert på Hjellestad Marina utenfor Bergen og marinadrift og – utvikling inngår i som en del av selskapets aktiviteter. Nautic Sailing As representerer også båtmerkene Goldfish og Jeanneau ( seilbåter). Nautic Sailing AS har samarbeidsavtale med Bergen Maritim As (autorisert Volvo Penta forhandler) for alt teknisk – motorservice og vinterlagring.

Slutt med Norsk båtsenter

- Gjennom 15 år har vi hatt et gjensidig godt samarbeid med Norsk Båtsenter AS. Når vi nå velger å møte fremtiden i samarbeid med Nautic Sailing AS, så skyldes dette ikke minst WINDY’s betydelige satsning på mindre båttyper ( W26 – W29 + DRACO), men også det faktum at WINDY ønsker å styrke sin posisjon for de større modellene - i konkurranse med blant annet Princess og andre storbåtaktører.

Vi er selv ikke i tvil om at den overlegne og gjennomgående kvalitet WINDY representerer, har et stort kundepotensial ikke minst på Vestlandet, skrives det i pressemeldingen.

 

www.windy.no