Neste generasjon Princess

Princess Yachts lanserte tidligere denne måneden sin helt nye modellserie. S-Class skal i følge produsenten vil by på bedre ytelse og råere design.

Publisert Sist oppdatert

– De nye Sportbridge-modellene vil ha design fra et helt nytt nivå, og samtidig opprettholde kjennetegnene fra Princess sine tidligere modeller; godt håndverk og avansert V-bunnskrog. I tillegg vil den nye modellrekken ha samme luksus og komfort som kundene forventer fra våre modeller, med blant annet den kjente øvre styreposisjonen og stor jolleplass akter med integrert solseng.

Frekkere og mørkere design

Et slankt og aggressivt design vil være en av de større endringene til den nye modellrekken, med mørke vindusflater og et frekkere eksteriør. Designteamet til Princess har lagt vekt på et eksklusivt utvalg av materialer, møbler og detaljering på interiøret.

-S-Class skal levere interiøret for neste generasjon Princess, i følge produsenten. Under dekk vil det finnes tre romslige lugarer, i tillegg til skipslugaren med diger dobbeltkøye i midten, sofa og skrivebord. Her kan du teknisk sett ta med jobben på tur.

EIERLUGAR: Her er det rimelig komfortabelt å slappe av mellom slagene.
EIERLUGAR: Her er det rimelig komfortabelt å slappe av mellom slagene.

Flere modeller ventes

Første modell ut i rekken er S72, hvor det beste fra 72 Fly og V72 vil finnes ombord i den nye S-modellen, som vil bli lansert under Miami International Boat Show i februar neste år. Året etter vil storebroren S80 lanseres, med ytterligere to planlagte modeller, som ennå ikke er offentliggjort.

SALONGEN er åpen og lys i den nye Princess S72.
SALONGEN er åpen og lys i den nye Princess S72.

Den nye båten får to Cat C32-maskiner som minste alternativ. Største motorvalg er dobbelinstallasjon av MAN V12. Hver av motorene yter 1800 hk. Med største, og dyreste motorpakke får båten en toppfart på 38 knop.

Tekniske data

Lengde:

74 fot / 22,6 meter

Bredde:

17,8 fot/ 5,4 meter

Vekt:

43,3 tonn

Motor:

Doble Cat C32 1622hk / C32 1723 hk / MAN V12 1800 hk

Toppfart:

38 knop (med 2x1800 hk under motorluka)  

Norsk importør:

Nye Norsk Båtsenter