Det kommer stadig nye varianter av det effektive trimsystemet

Nye interceptorer

Interceptorene har befestet seg i markedet og på mange måter stilt vanlige trimplan i skyggen. Askeladden, Bavaria med flere har nå valgt denne løsningen som en del av standardpakken i sine nye båter.

Publisert Sist oppdatert

Svenske Zipwake har tatt en ledende posisjon i markedet og fortsetter utviklingen av deres automatiske trimkontroll system for båter mellom 6 og 18m, for å kunne tilpasses flest mulig båttyper.

    I 2017 kom de V-formede interceptorene som leveres i 4 forskjellige skrogvinkler. Dermed kan man utnytte plassen mellom drev mye bedre. I 2018 kommer også en mellom-interceptor (intermediate) i 30cm, som kan være aktuell ved begrenset plass mellom drev.

    Det siste nye er ifølge den samme pressemeldingen fra importøren en såkalte CHINE interceptor som er utviklet med tanke på båter med knekkspant eller chine i skroget. Disse kan leveres i 30cm eller 45cm størrelse og vil være tilgjengelig ca mars/april.

    Sist, men ikke minst, har Zipwake utviklet en brakett for kontrollenheten, som gir en mye mer fleksibel monteringsmulighet. Denne koster kun kr. 545 og blir tilgjengelig i løpet av mars.

Norsk importør er www.pronav.no 

Hjemmesider:

www.zipwake.com

Den nye monteringsbtaketten