Nordkapp 605 Enduro skal være en sporty familiebåt med fokus på sprekt design og trygge sjøegenskaper. Konstruktør er som vanlig Espen Thorup.
Nordkapp 605 Enduro skal være en sporty familiebåt med fokus på sprekt design og trygge sjøegenskaper. Konstruktør er som vanlig Espen Thorup.

Helt nye Nordkapp-linjer

Nordkapps 605 Enduro skal for første gang vises for publikum på båtmessen i Gøteborg 2. februar. En slik Nordkapp har du aldri sett før.

Publisert Sist oppdatert

Nordkapp forlater ikke begrepet familiebåt om sin nye Enduro 605, men likevel er det mye i båten som skiller seg fra den tradisjonelle skjærgårdsjeepen. Både skroget og dekket er nydesignet. Legg merke til linjene på skroger, de signalserer fart. Baugpartiet bidrar til en betydelig lengre vannlinje. Selv med god bredde, en praktisk innredning og høyt fribord har båten fått en sporty look.

Produsenten legger ikke skjul på sine store forventninger til det nye skroget. Båten vil ikke ha noen planingsterskel og skal være blant de myke og konfortable under alle forhold. Den vil bli levert med motorer fra 90 til 150 hk.

Det er spesielt i det øverste fartsområdet du vil ”oppleve” det nye skroget, melder Nordkapp.
Selv om konseptet er konsollbåt har Nordkapp valgt å utvikle denne betegnelsen noe. Båten kan leveres med kalesje-garasje innfelt i fronten på konsollen. Kalesjen blir to-delt og kan benyttes som «sprayhood». Den vil få store vinduer, noe som gjør at båten kan manøvreres trygt i all slags vær.
Også denne gangen er Nordkapps egen husdesigner, Espen thorup som har tegnet båten.
Båtmagasinet vil komme tilbake med et utfyllende førsteinntrykk av nyheten 605 Enduo så fort den kommer på vannet i 2013-sesongen.

 

Fakta

CE-kategori: C

Produksjonsland: Polen

Lengde (meter): 6.06

Bredde (meter): 2.20

Vekt (kg): 830

Dyptgaende (meter): 0.80

Drivstoff (liter): 139

Max. antall personer: 7

Motoreffekt fra (hk): 90.00

Motoreffekt til (hk): 150.00

Powered by Labrador CMS