NOBLESSE 790: Nye nytt, men Nordkapps DNA-er foredlet, sier Bård Eker.

Nordkapps nye toppmodell

- Vi har lagt stor vekt på å videreforedle Nordkapps eksisterende design-DNA, sier Bård Eker, som sammen med sine designere og konstruktører nå skal lansere den nye Noblesse 790.

Publisert Sist oppdatert
PLANLØSNING: Uteplassen i Nobless 790 er stor og sosial, "som en lounge", mener Bård Eker.

Båten er en videreforedling av Noblesse 760, og er tilpasset den nye E-Tec G2-serien fra Evinrude.  Det er lagt stor vekt på optimale kjøreegenskaper og lave driftsutgifter, i følge en pressemeldingen fra produsenten i dag. Her sier Bård Eker videre:

«Økt romslighet»

-Med utgangspunkt i 760's allerede smarte layout, har vi ytterligere klart å øke romsligheten nærmest over alt.  Designerne har lett etter å finne ekstra plass og noen cm her og noen cm der har gjort at den nye båten oppleves enda mer romslig og komfortabel uten at dette har gått på kompromiss med modellens sportslighet. I tillegg har løst utstyr fått sin egen dedikerte plass, som vi har designet inn gjennom vår bruksanalyse for denne typen båtbruk. Videre gjennom hele designprosessen har vi hatt som målsetning at cockpiten nærmest skal være et stort lounge-område hvor man hvor som helst skal kunne finne en god plass, enten man ønsker å slappe av i solen, eller ha kontakt med det våte element gjennom bading eller vannsportsaktiviteter", sier han.

Produksjonen i gang

-De første båtene ferdigstilles i disse dager på produksjonslinjen, og et flere er allerede solgt til sluttkunde", sier en spent Nordkapp-eier Ronny Antonsen.