NOBLESSE 790: Nordkapps nye storbåt skaper nysgjerrighet på "Sjøen for alle".

Her er bildene av Nordkapps nye stolthet

Den vekker begeistring, Nordkapps nye storbåt, Noblesse 790, som vises for første gang for det norske publikum på «Sjøen for alle» på Lillestrøm i disse dager. Båten er den første selskapet har utviklet i samarbeid med Bård Eker og hans team.

Publisert Sist oppdatert

I prinsippet er den nye Noblesse 790 en videreføring av suksessmodellen 760, designet av Nordkapps mangeårige samarbeidspartner Espen Thorup. Selv om den nye båten er utviklet av et nytt team, har den mange velkjente trekk fra Nordkapp i seg. Så sier da også Bård Eker at det har vært viktig å ta vare på Nordkapp-genene i nyskapningen.

Bygger 760-skroget

Båten har et nytt skrog, men det er neppe noen hemmelighet at det er en forlengelse og videreutvikling av det velprøvde skroget fra 760-modellen.  Med den nye generasjon Evinrude E-TEC, 300 hester, passerer båten i følge produsenten 50 knop med letthet.

God plassutnyttelse

Plassutnyttelsen har stått i fokus under utviklingen av det nye flaggskipet. Spesielt uteplassen er godt utnyttet, samtidig som det er lagt vekt på at det skal være enkelt og bekvemt å ta seg rundt i båten. I tillegg til uteplassen har båten fått en fin og effektiv badeplattform på to nivåer, en sone som nok blir satt pris på av de yngste som skal boltre seg i sjøen når båten ligger for anker. 

Flere bilder av Nordkapp Noblesse 790 finner du i karusellen nederst på siden.

Nordkapp Noblesse 790