Ny Paragon 31 Cabin

KAN TILPASSES: Produsenten legger opp til mer kundetilpasset interiør i den nye 31-foteren.

Robust helårsbåt

Paragon Yachts lanserer i høst en ny versjon av sin største modell – Paragon 13 Cabin. Den nye modellen er en omarbeidet versjon der det er lagt vekt på å gjøre båten mer praktisk for helårs bruk. Interiøret kan dessuten tilpasses kundens behov.

Publisert Sist oppdatert

Paragon 31 Cabin er ytre sett lik tidligere Paragon 31, men er 40 cm lenger og har en ny eksteriør- og interiørlayout. Båten er i større grad en tidligere tilpasset kommersiell bruk, blant annet gjennom at den nå tåler tyngre motorisering enn tidligere, har bedre plass til ulikt utstyr, systeminstallasjoner og sikkerhetsutstyr.

- Kundene etterspør denne typen båt og det stemmer også godt overens med varemerkets DNA. Den nye 31 Cabin er bedre tilpasset helårsbruk, sier Jonas Göthberg, salgssjef på Nimbus i en pressemelding.

Skroget er forlenget og fribordet hevet for bedre sjøegenskapene og redusere planingsterskelen. 31 Cabin kan leveres med to Volvo Penta D4-300. Akterdekket er helt åpent for å maksimalt stort arbeidsdekk, men kan også leveres med en sammenleggbar sittegruppe. Den store akterporten gjør det mulig å åpne hele akterdekket, og i styrbord D-stolpe er det mulig å montere en ekstra styreposisjon. En annen nyhet på Paragon 31 Cabin er en stor glassdør i bakveggen på styrhuset, noe som gir god adkomst og bra sikt akterover.

Ytterligere opplysninger: www.paragonyachts.se