MICORE: Lanserer liten familiebåt på 4,80 meter. Også det bowrider.
MICORE: Lanserer liten familiebåt på 4,80 meter. Også det bowrider.

Nye bowridere fra Silver og Micore

Stadig flere båtprodusenter vektlegger bowrider-konseptet. På båtmessen i Göteborg, som åpner i helgen, viser blant andre Silver og Micore nye BR-modeller.

Publisert Sist oppdatert

Nyhetene fra svenske Micore og finske Silver vises på Hondas stand på messen i Göteborg som åpner i helgen. Micro 480 BR er en videreutvikling av Micore 480 SC, den mest solgte båten i Micore-sortimentet. Skroget er det samme, men innvendig skiller båtene seg fra hverandre. Nyheten har en delt konsoll med stor vindskjerm både for fører og passasjer, med dør i mellom frem til sitteplassene foran. Båten sikter mot småbarnfamilien som vil ha en lett og leken båt, og ifølge produsenten vil den egne seg godt til transport på båthenger.

"Custom made" fra Silver

Finske Silver lanserer en 6.40 meter stor bowrider med et helt nytt skrog. I følge produsenten har de kommet frem til et skrog på nyheten Silver Eagle 640 BR som «gir myk gange uten mye støy og som skal kaste sjøen unna selv i høye hastigheter».  Silver bygger skrog av marinealuminium og interiør i glassfiberarmert plast. Vi forholder oss til Silvers beskrivelse, men vil selvsagt gi vår egen beskrivelse etter egen prøvekjøring. Båten er modulær, i den forstand at kunden selv kan påvirke planløsningen. Den har for eksempel en bred aktersofa som standard, men den kan også utstyres med en smalere benk slik planløsningen blir bedre tilrettelagt for hobbyfiskeren.

SILVER: Ny 6,40 meters bowrider fra finske Silver.
SILVER: Ny 6,40 meters bowrider fra finske Silver.

Powered by Labrador CMS