NY V-8: MerCruiser lanserer nå ny 6,2 liters V-8.
NY V-8: MerCruiser lanserer nå ny 6,2 liters V-8.

Ny 6.2 liters V-8 fra MerCruiser

I fjor kom den nye 4,5 liters V-6 motorer fra Mercury MerCruiser. Nå er det klart for en enda større kraftplugg på 6.2 liter.

Publisert Sist oppdatert

-Med denne introduksjonen av våre nye 6,2-liters V-8 båtmotorer, fortsetter Mercury å bygge videre på suksessen fra design og produksjon av kraftig motorer for et stille og behagelig båtliv, sier John Pfeifer, president i Mercury Marine i en pressemelding. Mercruisers 4,5-liters V-6-motorer ble introdusert for et år siden. Nå kommer kraftpluggene på 6.2 liter som bygger på den samme plattform og det samme prinsipp om enkelt vedlikehold.

Kraft, akselerasjon og ytelse

-Resultatet er en perfekt balanse mellom kraft, enkelt vedlikehold, overlegen korrosjonsmotstand og en rolig, behagelig tur, sier Mercury Mercruiser i pressemeldingen.

Den nye MerCruiser 6.2 liters motoren skal i følge produsenten gi klasseledende akselerasjon, med optimal kjøling og høyt dreiemoment, altså en totalt forbedret ytelse. Motoren reagerer raskt og er lett å kontrollere når farten raskt skal opp og ned i for eksempel grov sjø.

Adaptive Speed Control

Den nye 6.2 L V-8 har Adaptive Speed ​​Control (ASC), som automatisk opprettholder ytelse uavhengig av belastninger eller tilstandsendringer som krappe svinger. Motoren kan leveres med Axius Joystick Lostjenester, for optimalisering av manøvreringen ut og inn av havnen. I følge produsenten støyer motorene minimalt. Og nye motorfester er konstruert slik at vibrasjoner er redusert til et minimum.

Enklere vedlikehold

Mercury Marine bygget med et antikorrosjonsbeskyttelsessystem, blant annet med et innebygget system for ferskvannsspyling. Motoren har et vedlikeholdssenter nær toppen på den fremre delen av motoren. Ved hjelp av QR-kode og smarttelefon varsles behov for service og vedlikehold.

Mer informasjon: www.brunswick.com.