Motorboat of the year

POPULÆR: Den nye Marex 310 Sun Cruiser har blitt svært godt mottatt både av presse og publikum.

Marex vant prestisjepris

Etter en massivt positiv mottakelse både i Norge og resten av Europa, ble suksessen til Marex 310 Sun Cruiser kronet med seier i den prestisjetunge kåringen Motorboat of the year awards i London i går kveld.

Publisert Sist oppdatert

Prisen deles ut i forbindelse med den pågående båtmessen i London av det engelske båtbladet Motor Boat & Yachting (MBY). Og under gallamiddagen for 250 internasjonale gjester ble den norskutviklede båten vinner i kategorien for sportscruisere opp til 45 fot.

Motorboat Awards ble presentert av Motor Boat & Yachting redaktør Hugo Andreae og redaktør Jack Haines. Et panel bestående av fem erfarne båtjournalister var ansvarlige for testingen av alle de 47 finalistene før den vinnende båten ble valgt.
-Dette er fjerde året på rad Marex dukker opp på den eksklusive listen, forteller markedssjef Thomas Aalrud i Marex Boats, som tidligere også har vunnet med sine modeller 320ACC og 370ACC.
-I kategorien Sportscruisere opp til 45 fot er juryen ute etter en kombinasjon av praktiske løsninger, enkel håndterbarhet og ytelse samt innovativt design og riktig pris, i følge Aalrud.
Jack Haines, redaktør i MBY, begrunnet avgjørelsen på denne måten:

"Marex 310 Sun Cruiser er stjernen og vår vinner i klassen sportscruiser opp til 45 fot. Marex har kommet opp med en brilliant smart Cabin Cruiser. Den er rask som en sportsbåt, allsidig som en kupé, og solid som en tråler. På toppen av det hele har den bedre verdi enn noen av dem! Denne båten er vår vinner fordi den har en kombinasjon av et sosialt dekk, smarte løsninger og et veldig romslig interiør."