HVIT: Jeaunneaus Merry Fisher 855 Marlin blir vist i Düsseldorf med hvitt skrog.
HVIT: Jeaunneaus Merry Fisher 855 Marlin blir vist i Düsseldorf med hvitt skrog.

”Hvitt skrog til Norge”

Vi må få hvit farge på skroget til det norske markedet, sa Knut Haneborg i Fritid Sentert da han besøkte Jeaunneau-fabrikken i polen før jul.

Publisert Sist oppdatert

Jeaunneas Merry Fisher-serie er mest kjent for sitt mørke røde skrog. Den norske importøren fikk det som han ville. En hvit variant av ”storbåten” i Marlin- serien  står utstilt på båtmessen i Düsseldorf.

Den franske båtgiganten Jeanneau viste Merry Fisher 855 Marlin offentlig for første gang på båtutstillingen  Paris boat show i desember. Båten, som i det norske markedet vil koste rundt millionen, er bygget på en fleksibel løsning som vil tilfredsstille både hobbyfiskeren og familien på tur.

Båten har stor uteplass og er godt egnet både til fiske og som turbåt. Gjennom en luke i  styrhusdørken er det adgang til en sovelugar. Denne kommer i tillegg til den doble køya foran. Med andre ord kan gode fiskekamerater dra på overnattingstur uten problemer med denne båten. Med en Wallas-varmer til 12 000 kroner, fra ekstrautstyrslista, blir båten også anvendelig i vinterhalvåret.

Båten er blant de nominerte til prestisjeprisen "Powerboat of the year" på Düsseldorf-messen, sammen med blant annet Marex 320 ACC.