3D-briller: Hydrolifts Anders Vongraven Krogh går ombord i nye P42.

Virtuelt besøk i nye Hydrolift P42

Den er ennå ikke lansert som «sivil» båt, Hydrolifts P42, som bygger på samme konsept som Redningsselskapets hurtiggående skute i Einar Staff-klassen. Men neste år kommer det både yrkes- og fritidsbåter av P42.

Publisert Sist oppdatert

Selv om den ikke er bygget, er det fullt mulig å ta seg om bord i båten. Ta på deg 3D-brillene på Hydrolifts stand på Sjøen for Alle på Lillestrøm, og du kan stige ombord. Her kan du kan velge blant planløsninger, utstyr og interiør og derved komponere den perfekte båten – den som du kanskje også kan sette i bestilling om lommeboken og din bedre halvdel tillater det.

3D fra eiendom til båt

Båtmagasinet fikk demo på den tredimensjonale løsningen. Noe tilsvarende er ikke ukjent fra eiendomsbransjen, men i Norge er det relativt nytt å kunne gå detaljert til verks ombord i en båt på denne måten.

STAFF-KLASSEN: Nå skal Hydrolift lage sivilversjon av Redningsselskapets Einar Staff-klasse. Vi har tatt en virtuell tur i nye P42.

P42 - prektig SUV

Besøket i den virtuelle P42 gir et overbevisende bilde av hvordan SUV´n blir når den settes i produksjon, med ditt motorvalg og interiørløsning. Absolutt en fin måte å presentere en båt som ennå ikke er bygget. Ved hjelp av den virtuelle løsningen kan du i stor grad påvirke den endelige utformingen. Og ikke minst, du må jo bestemme om du vil ha en Rolls Roys vannjet som fremdrift, 2 stk Volvo Penta D6 på hver 400 hester eller kanskje tre eller fire Mercury utenbords på hver 400 hester. Den sistnevnte gjør nok mest inntrykk i gjestehavna.