Ny Silverdistributør

Finske Silver, som bygger aluminiumsbåter med glassfiberinnredning, har fått ny distributør i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Etter at samarbeidet mellom Silver og Brunswick ble avsluttet i sommer, har TerhiTec valgt å gå til sin mange årlige samarbeidspartner AS Kellox med Silveragenturet.
 Dette er to parter som kjenner hverandres strategier og arbeidsform svært godt. Det var derfor et naturlig valg for oss, sier Christopher Sjöblom, eksportansvarlig for alle TerhiTec’s båtmerker.
 Det er heller ingen hemmelighet at TerhiTec jobber svært tett med Honda importøren i Finland, noe som gjør at kundene nå i første rekke får båt- og motorpakke med Silver og Honda. Silverbåtene blir pre-rigget for Honda, men AS Kellox sier at de samtidig skal ta hensyn til de forhandlere som trenger båter uten pre-rigging.
 Det viktigste for oss er at vi får aluminiumsbåtene ut til flest mulig kunder i Norge, så får vi ta jobben med å hjelpe kundene til å ta det rette valget for utenbordsmotor, sier markedssjef hos Kellox, Olaf Olstad.  
 Silverbåtene, som kombinerer to svært stabile og relativt vedlikeholdsfrie materialer er noe helt nytt for oss. Jeg fikk gleden av å prøvekjøre disse kjøreglade båtene i Finland for 2 år siden og har hatt en fascinasjon for den kjøregleden og funksjonaliteten som de leverer. Det har siden den gang vært et sterkt ønske for oss å få Silver inn i vår produktportefølje, sier Olstad