Karoline og Gretha Zogbaum foran
Karoline og Gretha Zogbaum foran "vannballene" som er svært populære blant de yngste.

Show og bryggemarkd på Holmen

Lørdag 18. juni er det klart for en ny Holmendag og Holmen bryggemarked byr på enda flere spennende aktiviteter enn foregående år.

Publisert Sist oppdatert

-I fjor var krydde det av folk hele dagen, og vi forventer minst like mange i år. Bryggemarkedet på Holmen Slipp begynner å bli kjent blant publikum, og arrangementet blir større år for år. Nå har så mange som  60 utstillere meldt sin interesse. I tillegg har vi enda flere aktiviteter og attraksjoner enn tidligere, sier slippens daglige leder, Gretha Zogbaum.

Flyboardshow

Med så mange forskjellige aktiviteter samt både gratis inngang og parkering, er det ikke rart at bryggemarkedet er blitt populært. Nytt av året er  flyboardshow, hvor utøveren gjør de mest fantastiske krumspring i luften på en vannsøyle. Publikum kan forsøke seg i en surfesimulator.

Barna i fokus

Ellers byr Holmen bryggemarked igjen på aktiviteter som krabbefiske, padling i kano og

roring i båt og de yngste kan boltre seg i vannballer. Oslofjordmuseets venner stiller også i år med basseng og emner til strikkbåter og det blir også hoppeslott.

I "Bryggas bar" kan man få kjøpt både mat og drikke.

Om kvelden er det konserter. Tommy og Tiger'n (La veri og Frode Wassvik) varmer opp før Glimmer Twins entrer scenen.(Her er det inngangspenger).

Powered by Labrador CMS