Cobb-grillen fås nå med gass som brenstoff. Prisen er 3000 kroner.
Cobb-grillen fås nå med gass som brenstoff. Prisen er 3000 kroner.

Cobbgrill med gass

Cobb-grillen har lenge vært en favoritt blant båtfolket. Nå kommer den også i en gass-variant.

Publisert Sist oppdatert

Den nye gassgrillen fra Cobb er et flyttbart utendørs multikjøkken, som kan grille, steke og bake brød, i følge Maritim, som forhandler grillen. Du kan tilberede hva du vil – hvor du vil. Cobb Gas Grill er sikkert og samtidig sunt og økonomisk.

Cobb grillen er konstruert slik at der er en liten isolert varmekilde i midten omgitt av en tykk isolert skål. Derfor kan man flytte rundt på Cobb grillen selv om det er 280-300 grader inni. Det er lagt stor vekt på detaljer og design. Cobb grillen veier ca 4 kg, og er derfor lett å transportere i vesken som følger med.

Les også: Oppdater grillutstyret

Originalen, som bruker spesialtilpassede grillbriketter koster cirka 1298 kroner.  Prisen på gassvarianten er 2995 kroner hos www.maritim.no. Denne prisen vil nok synke etterhvert, på samme måte som den har gjort på den originale Cobb-varianten med briketter.

Både billigere og dyrere varianter


Det finnes både dyrere og rimeligere båtgriller. Grillen fra Can (bildet over) ser ut omtrent som en vanlig gassgrill, bare i mindre format. Den er laget i syrefast stål, og er spesielt tilpasset båt på grunn av det låsbare lokket, som hindrer slingring under fart. Can-grillen bruker små gassflasker, og kan derfor ikke kobles til gassanlegget om bord, slik Cobb-grillen kan.  Prisen er 3395 kroner.

Et rimelig alternativ for deg som foretrekker kjøttet grillet over kull, er den gode gamle tønnegrillen. Prisen er kun 249 kroner. Dette er et bra alternativ til engangsgrillen ettersom den kun er 37 centimeter bred, og 25 centimeter dyp.

TØNNEGRILLEN koster 249 kroner.
TØNNEGRILLEN koster 249 kroner.

 

Powered by Labrador CMS