Den er den minste i Ibiza-rangen, men den har avgjort et Ibiza-gen i seg, nyheten Ibiza 450 Roto, den nye ungdomsbåten fra Ibiza som kan leveres med motorkraft opp til 25 hester. Båten som fredag skal tildeles en fortjent vinner er utstyrt med en Yamaha 9

Fredag kan du vinne ny Ibiza på "Sjøen for alle"

En av nyhetene på årets utgave av båtutstillingen «Sjøen for alle» er Ibizas rotasjonsstøpte ungdomsbåt 450 Roto. Fredag kan du vinne den her på messen, sier Morgenklubbens Geir Schau.

Publisert Sist oppdatert

Den er den minste i Ibiza-rangen, men den har avgjort et Ibiza-gen i seg, nyheten Ibiza 450 by Roto, den nye ungdomsbåten fra Ibiza som kan leveres med motorkraft opp til 25 hester. Båten som fredag skal tildeles en fortjent vinner er utstyrt med en Yamaha 9,9 hester.

Konkurranse med Morgenklubben

Den uhøytidelige konkurransen er det Morgenklubben i Radio Norge i samarbeid med «Sjøen for alle» som står bak. Hver dag denne uken får en deltaker muligheten til å konkurrere i den morsomme konkurranse «tunga rett i munnen» hvor nei betyr ja og ja betyr nei. Hun eller han med flest riktige svar i løpet av uka vinner båten.

Svar på quiz

Men for i det hele tatt å komme i betraktning må de interesserte bli med på en uhøytidelig båtfører-qviz på Radfio Norges radioplay.no. Alle som deltar på qvizen er også med i trekning av båtførerkurs og billetter til den pågående båtmessen på Lillestrøm.

Ibiza utfordrer Pioner

NYHET: Den nye rotasjonsstøpte Ibiza 450.

Den nye Ibiza 450 produseres hos Roto i Slovenia, et selskap som er ledende på sandwich rotostøping. Nyskapningen er stiv, praktisk og antakelig best av alt: Stabil, vedlikeholdsfri og trygg.

Solid bæreevne

Bæreevnen er solid og midt i blinken som enkel helårs fiskebåt for nære farvann, som dagsturbåt eller trygg ungdomsbåt. Mange konkurrenter tilbyr noe som ligner, men disse er i enkelt laminat og mer utsatt for oppsprekking og frostskader, hevder Ibiza Boats AS i en pressemelding..

Den nye båten har to store låsbare stuverom, langsgående integrerte rekker i hele båtens lengde og solide håndtak for entring via baug.  Leveres med styrekonsoll (ekstrautstyr) med plass til instrumentering og kartplotter.

FAKTA OM IBIZA 450 Roto

Lengde: 4,50 meter

Bredde: 1,80 meter

Vekt uten motor: 200 kilo

Motor u/styrekonsoll: 9,9-20 hk

Motor m/styrekonsoll: 20-40 hk