SPEEDBÅT: Spreke farger, sportslig utseende og 44 knops toppfart vitner om morsomme opplevelser på sjøen.

Skikkelig bowrider

Dette er båten for deg som elsker solfylte dager på sjøen med vennegjengen.

Publisert Sist oppdatert

Amerikanske Four Winns lager tøffe sportsbåter. Nå har Bakken motor i Drammen tatt inn den nye modellen Horizon 180 RS. Dette er en fullblods bowrider med myke behagelige sitteplasser foran vindskjermen, og et sportslig utseende.Bowrider-konseptet innebærer heldekkende vindskjerm med dør frem til sittebrønnen forut. Båttupen har blitt svært populær i Norge, og da spesielt blant hyttefolket som bruker båten til personfrakt og dagsturer.

Med ileggspute blir sittebrønnen forut omgjort til en fin solseng. I kjent amerikansk stil er det også lagt vekt på musikken om bord. Fire høytalere og subwoofer gir bra trøkk i lyden. Båten skiller seg også ut med sine spreke farger. Både skrog og interiør er i sort. hvitt og grønt. De innvendige dørkteppene kan enkelt fjernes, hvis du synes det blir for amerikansk. 


KOMFORT: stoler og puter er myke og særdeles komfortable i den amerikanske 18-foteren.

Båten kan leveres med motorer fra Mercruiser og Volvo penta. Minste bensinmotor på 135 hk blir mest sannsynlig i snaueste laget. 220-hesters bensinmotor gir båten en toppfart på 44 knop. Med den motoren  koster 180RS 369 000 kroner.

Fakta

CE-kategori: C

Produksjonsland: USA

Lengde (meter): 5.49

Bredde (meter): 2.31

Lengde (fot): 18.00

Vekt (kg): 1200

Max. antall personer: 6

Motoreffekt fra (hk): 135.00

Motoreffekt til (hk): 225.00

Opplysninger: www.bakkenmotor.no