Mange flotte premier

Vinn VHF og båtstereo

Har du tatt et blinkskudd i sommer? Send det til oss - og vinn flotte premier.

Publisert Sist oppdatert

I sommer bør du ha kameraet klart. Ofte er det øyeblikksbildene som gir de beste blinkskuddene. Bildene som sier mer enn tusen ord eller forteller en historie i seg selv. Kanskje klarer du å fange en spesiell stemning eller et morsomt ansiktsuttrykk?

Det gjorde fjorårets vinner av vår fotokonkurranse, Gro Johansen, som tok bilde av sin entusiastiske niese Ronja på båttur i Kvernangen. Bildet ble belønnet med et vanntett digitalkamera.

 

Temaet for konkurransen er, i år som i fjor, båt- og sjøliv.


VÅR JURY bestående av fotograf Øystein V. Johannessen (www.oysteinsfoto.no) og pressefotograf Jarle R. Martinsen velger ut de beste bildene og gir sine kommentarer. Bildene kommer på trykk i Båtmagasinet på sensommeren.

 

Slik deltar du:
Send dine beste sommerbilder til batfoto@aller.no
Legg med en beskrivelse av hvem eller hva som er avbildet. Husk også å oppgi hvem som har tatt bildet. Bildene må være oss i hende før 13. september 2012.
Lykke til, og god sommer!

Du kan vinne:

Beste bilde:

Standard Horizon HX851E er en vanntett og flytende VHF levert av utstyrskjeden Seatronic. Radioen har innebygget 12-kanals GPS slik at nødmeldinger (egen DSC-knapp) alltid inneholder nøyaktig posisjon. Prisen er kr 2690. Les mer på www.seatronic.no

 

Nest beste bilde:

Micro Marine er et vanntett stereoanlegg til bruk i båt. Den beskjedne størrelsen (76 mm i diameter) gjør at anlegget får plass selv små båter. Utgangseffekten er 4x40 watt, og prisen er 1990 kroner. Premien er levert av Bakken Motor.

 

 

I tillegg deler vi ut tre automatisk oppblåsbare redningsvester og fem t-skjorter med Båtmagasinet-logo til gode bidrag i konkurransen.