FOR TO: Seasy Speed Tandem - for to personer

Sykkelbåt med propell

Denne sykkelbåten skiller seg fra tidligere modeller. Se hva som er nytt.

Publisert Sist oppdatert

Med pedaler foran og skovler bak er slik de fleste kjenner sykkelbåten som man kan leie på strandferie i syden eller fornøyelsesparker rundt omkring. Wee Caravan System AS lanserer nå en ny variant av sykkelbåten, Seasy Speed i rotasjonsstøpt plast. Seasy Speed er utstyrt med styre, sete og ramme i aluminium, mens kjede og vaiere er i syrefast stål. Alt er justerbart for å passe best mulig til hver enkelt "syklist". Seasy Speed tåler opp til én meter bølger og hele 25 knops vind, påstår produsenten, noe som gjør den til mer enn en leke for strandkanten.

Treningsbåt
Den kan også fint brukes som tur- eller treningsfarkost. Den 2,5 meter lange sykkelbåten er  utviklet med propeller fremfor skovler, noe som i følge produsenten skal gi bedre manøvreringsegenskaper og større fartspotensial. Man kan enkelt montere og demontere styre og sete, noe som gjør at båten lettere fraktes med på biltak eller tilhenger.

Seasy Speed kommer i tre forskjellige varianter: Seasy Speed Solo for én person, Seasy Speed Tandem for to personer og Seasy Speed Family for tre personer. Prisen starter på 14.990 kroner.

 

Seasy Speed family - for tre personer

Seasy Speed family - for tre personer