Se bildene av nyheten

Galeon fornyer sortimentet

Polske Galeon har laget enda en ny båt. Denne gang en hardtop-versjon av 420FLY.

Publisert Sist oppdatert

Det mangler ikke på utvalg av båter hos polske Galeon, verftet som også står bak de mindre båtene Galia. Hele 20 modeller finnes i sortimentet. Fra 24 fot til flaggskipet 780 Crystal på hele 75 fot. Men i Norge har ikke Galeon slått til. Noe må nok skyldes manglende satsning på storbåt fra importør Fische Marine. Der i gården har det vært stort fokus på de mindre Galia-båtene - med suksess.

Se bildeserie nederst i artikkelen

Over til nyheten, som egentlig bare er en lukket versjon av  flybridgebåten Galeon 420 fly. Skroget er det samme, og måler derfor fortsatt snaue 38 fot (44 fot inkl badeplattform). Interiøret er hentet fra storebror 430 HTC. Resultatet kan man mene hva man vil om, men det er utvilsomt at Galeon har laget vakrere båter. Bare ta en titt på Galeon 385HTS.

Skreddersydd

Styrhussalongen har dinette, romslig førerplass og bysse. Ønsker man byssa under dekk er det også mulig. Båten kan leveres med enten to eller tre lugarer. Det er også blitt plass til to toalettrom med dusj under dekk.

Det er mulig å velge flere alternative motorer og fremdriftssystemer inkludert Volvo Penta IPS og Aquadrive (leddet aksel).

Fakta

CE-kategori: B

Produksjonsland: Polen

Lengde (meter): 13.50

Bredde (meter): 4.16

Vekt (kg): 12000

Dyptgaende (meter): 0.80

Drivstoff (liter): 1100

Max. antall personer: 12

Motoreffekt fra (hk): 688.00

Motoreffekt til (hk): 870.00

Opplysninger: www.fischemarine.com

Lekkert under dørken
Lekkert under dørken
Galeon 430htc
Galeon 430htc
Glasstak
Glasstak
Multifunksjonell sofa
Multifunksjonell sofa
God plass til spising
God plass til spising