IMPORT: FG Racing blir eneimportør av finske Sargo i Norge. Finland og Polen var de landene som det ble importert flest båter til Norge fra.
IMPORT: FG Racing blir eneimportør av finske Sargo i Norge. Finland og Polen var de landene som det ble importert flest båter til Norge fra.

Sargo samler alt i Norge hos FG Racing

FG Racing overtar som eneimportør av finske Sargo i Norge.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har sett hvor profesjonelt FG Racing jobber med både salg og ettersalg. Både vi og våre kunder er veldig fornøyde med deres innsats i Norge. Derfor ønsker vi å utvide samarbeidet og gir nå FG Racing enerett på salg over hele landet, sier Sarins Båtars CEO, Thomas Sarin. Frem til nå har det vært to importører i Norge, RC Racing sammen med  Nye Båtsenter. Finnene finer det praktisk å samle alt på en hånd.

Base på Oksenøya

FG Racing har hovedkontor på  Oksenøya Marina på Fornebu. I tillegg har selskapet en base på Sæla Marina i Naustdal. Brødrene Frode og Terje Gamlestøl har over 10 års erfaring med salg av båter og de har allerede solgt SARGO båter i deler av Norge siden 2010.

SARGO båter som tidligere gikk under navnet Minor har blitt produsert siden 1967 og importert til Norge i over 20 år. 

Sterke 2015-tall

Frode Gamlestøl sier til Båtmagasinet at de er godt fornøyd med salget av båter også siste år. I 2015 hadde selskapet en omsetning på 25 millioner kroner og foreløpige tall viser et overskudd før skatt på tre millioner. I tillegg til Sargo selger FG Racing Norstar, TG og Sandstrøm.

 

 

Powered by Labrador CMS