COMEBACK: I år skal Frode Sundsdal tilbake i F2-båten sin. (Foto: Amund Rich.Løken).

Frode satser på nye VM-runder i F2

Messeadmiralen i Tønsberg Boatshow og frontfiguren i VM-runden i F2 i Tønsberg er snart tilbake bak rattet i sin F2-båt. I år blir det comeback.

Publisert Sist oppdatert

Den profilerte båtmannen sier til Båtmagasinet at han er mer motivert enn noen gang. Han akter å stille i så mange VM-runder som mulig, men kanskje med unntak av Tønsberg hvor arrangørrollen kan by på utfordringer.

Topp motivert

-Men du skal aldri si aldri, sier han til Båtmagasinet. Han legger ikke skjul på at motivasjonen for et realt comeback er på topp. Kommende uke vil han si mer om nye sponsorer og team. Tunge aktører i det lokale næringslivet i Vestfold har stilt opp både i Tønsberg Boatshow og under VM-runden. Han vil ikke bekrefte noe før kommende uke, men vi spår at næringsbedrifter i regionen er med på det nye laget hans.

Imponerende karriere

Sundsdal var president i Norges Båtsport Forbund (2008-2012) og UIM Council medlem. (2009-2013) Frode eier Boatracing.no som formidler de ferskeste resultater og nyheter fra racing. Han har vært utøver i forskjellige båtklasser siden 1986, har 8 fartsrekorder, blitt verdensmester tre ganger, europamester, skandinavisk mester og syv ganger nasjonal mester. Han har kjørt alle klasser, i fra T250 til C1 og selv F1, men nå er det F2 som gjelder.