EGIL MATHISEN: Ut av Stavanger Marinesenter og inn i eget båtselskap.
EGIL MATHISEN: Ut av Stavanger Marinesenter og inn i eget båtselskap.

Satser på service og brukt storbåt

Tidligere salgssjef og storbåtselger i Stavanger Marinesenter, Egil Mathisen, har etablert nytt selskap for storbåtmegling og service i Stavanger.

Publisert Sist oppdatert

Det var rett før jul Egil Mathisen  valgte å fratre sin jobb som salgssjef og storbåtselger i Stavanger Marinesenter for å etablere sin egen yachtservice i oljebyen.

"Funnet en nisje"

-Jeg kjenner storbåtmarkedet rimelig godt og ser at jeg har funnet en nisje det er behov for. I disse tider, og da spesielt i Stavangerregionen, kan det være vanskelig å selge store og dyre båter. Med min nye forretningsidé legges det opp til assistanse ved salg. Fordi vi kjenner markedet godt, målretter vi salgsprosessen og forestår hele prosessen fra start til mål, sier han.  Båteiere som vurderer å bytte båt opplever ofte at bruktbåten kan være proppen.  Da kan det kanskje være fornuftig å knytte til seg en aktiv samarbeidspartner som kjenner markedet best, sier Mathisen.

"Forlenget arm"

EM-Yachtservice har spesialisert seg på storbåtkunder som ønsker assistanse til alt som har med båthold å gjøre, fra formidling av båtplasser til service, vedlikehold, vinterlagring og vårklargjøring. Ved transportoppdrag har selskapet kvalifiserte skippere til å føre båter i alle størrelser.

-Moderne båtfolk er travle mennesker. Vi satser på å være den forlengede armen, slik at båteier kan konsentrere deg om turen og de hyggelige opplevelsene, sier Mathisen. Han har 20 års erfaring med båt, de siste åtte årene med Fairline og før det to år med Princess.