Familien i fokus i ny Draco

Draco er tilbake i familiemarkedet. På «Sjøen for alle» kan du se den nye 22-foteren. Det var jo i denne klassen Draco hadde suksess i sin storhetstid på 1970- og 80-tallet. Uten sammenligning for øvrig.

Publisert Sist oppdatert
DRACO 22 RS: Enkel og stilren familiebåt.

Den nye 22-foteren fra Draco har den samme moderne streken som storbåten Draco 27. Nyheten som vises på «Sjøen for alle» er en enda mer folkelig båt, både i størrelse og pris. Draco 22 RS, som for øvrig er en praktisk bowrider, koster rundt en halv million kroner, da med en 115 hk Yamaha på hekken. Utstyr og motor avgjør sluttsummen, men Draco har utvilsomt utviklet en båt som henvender seg til familien som jakter på en moderne og effektiv dagsturbåt, med god plass til mange mennesker.

HOPP I HAVET: Stor og deilig badeplattform på Draco 22 RS.

Innredningen følger den moderne minimalistiske stilen som designselskapet Dubois først fikk inn i 27-foteren. Det mest imponerende i den nye «småbåten» er den store u-sofaen med god ryggstøtte foran konsollen. Bak vindskjermen skjuler det seg to stoler i kjøreretningen og en sofa akter. Helt akter en stor og god badeplattform.

Fakta om Draco 22 RS

Lengde: 6,68 meter

Bredde: 2,40 meter

Dyptgående: 0,80 meter

Vekt: 1.250 kg

Motorstyrke: 115-200 hk

Toppfart: 45 Knop (200 hk)

Mer info: dracoboats.no