Inneholder kjøpslenker

Liten multikunstner

Multiverktøy er kjekke saker, enten det er noe som skal åpnes, kuttes, repareres eller justeres.

Publisert Sist oppdatert

 På båttur er det ikke sjeldent en får bruk for den lille verktøykassa. Dersom du er en av de som vil ha noe lett og kompakt, har Gerber hatt deg i tankene når de har produsert den vesle tassen som heter Dime. Den er så liten at du kan feste den på et nøkkelknippe eller i en buksehempe. Ser vi på de ulike funksjonene, så foldes den ut som de fleste multiverktøy, og tanga med en liten avbiter er noe kortere enn vanlig, en del smalere og fjærbelastet.

Her kan du med andre ord komme til på steder der storebror må gi seg. Av andre saker har verktøyet en liten saks, et tanto-lignende knivblad, opptrekker, et par flate skrutrekkervarianter, en liten fil, samt en liten pinsett som er gjemt på siden. Det som generelt kan sies, er at dette er småskala-verktøy sammenlignet med multitools av vanlig størrelse, og det merkes selvfølgelig. Det er ikke like mye å trykke til med når det blir såpass smått, og grepet blir også litt halvveis i forhold til fullskalaverktøy.

Vekta er 57 gram, og de sammenfoldede målene er 70x22 mm. Terningkast 4.

Se stort utvalg av multiverktøy her

Affiliate

Denne saken er skrevet som innhold av Båtmagasinets redaksjon, helt uavhengig av kommersielle aktører. Redaksjonens oppdragsgiver er leserne, og vi følger Vær-Varsom-Plakaten og Redaktørplakaten. Kjøpslenker i artikkelen henviser til aktører som betaler en provisjon for eventuelle kjøp fra lesere av artikkelen, og som dermed finansierer vårt redaksjonelle arbeid, gjennom affiliate-lenker.