Ny telefon til sommeren?

SMARTELEFON: Cat B15Q er en fullverdig smarttelefon som tåler mer - og dessuten ser tøff ut.

Råtøff smarttelefon

Den robuste smarttelefonen Cat B15Q kom nylig på markedet. B15Q er den første av Cat-telefonene som er globalt tilgjengelig, med støtte for KitKat som er den siste versjonen av Android.

Publisert Sist oppdatert

Telefonen skal ha fått raskere prosessor og bedre bildebehandlingsfunksjoner. I og med at den støtter Androids KitKat er den også en fullverdig smarttelefon med ekstremt robuste egenskaper.

Forbedret

I følge pressemeldingen har B15Q en raskere firekjernet prosessor, den nyeste versjonen av Android (4.4) KitKat, bedre tilkoblingsevne (Bluetooth v 4.0) og en LED-blits lagt til HD-kameraet. Med en større høyttaler og en støydempende dobbel mikrofon innkapslet i sølvanodisert aluminium og støtdempende gummi, har B15Q nå alle funksjonene som trengs for å tåle mer enn noen få støt og skraper.

VÅTE FINGRE: Skjermen lar seg betjene selv om skjermen eller fingrene er fuktige.

Tåler mye

Den solide designen inkluderer også de markedsledende robuste Cat-telefonfunksjonene som gjør at den tåler et fall på 1,8 m mot betong, kan senkes ned i opptil én meter vann i 30 minutter, og tåle ekstreme temperaturer fra -25 °C til 55 °C uten å gå på akkord med funksjonene som forventes av en smarttelefon.

Cat B15Q kommer også med følgende programmer: Waves Audio for lydverktøy i profesjonell studiokvalitet, SwiftKey for å hjelpe deg å skrive på en enklere, raskere og mindre frustrerende måte, og Ocearch Global Shark Tracker (global haisporing), som en av de nyttigste finessene…

Telefonen er tilgjengelig gjennom flere av de store el-kjedene i Norge. Forhandlerinformasjon finnes på: www.catphones.com

DATA B15Q

KLASSE: IP67 (støvtett, ripebestandig) + MIL SPEC 810G

BETTERI: 16-timers taletid, 2000 mAh

SKJERM: 4” WVGA, Gorilla Glass, Wet Finger Tracking (tilpasset bruk med våte fingre)

KAMERA: 5 MP med LED-blits

VEKT: 170 g

DRIFTSTEMPERATUR: -25 °C til 55 °C.