GOD UTSIKT: Fra styreposisjon har man godt utsyn i alle retninger. Foruten overnattingsplass til tre, byr båten på et imponerende stort toalettrom.
GOD UTSIKT: Fra styreposisjon har man godt utsyn i alle retninger. Foruten overnattingsplass til tre, byr båten på et imponerende stort toalettrom.

Fiskebåt for hele familien

Capelli Dino 750 er en av nyhetene under Sjøen for alle. Den utmerker seg med romslig toalettrom og stor salong på akterdekket.

Publisert Sist oppdatert

Capelli Dino er en båt for den typiske småbarnsfamilien, som har en drøy halvmillion å bruke på båt. Båten har overnattingsplass til tre i en ganske så romslig lugar forut.Her kan folk på inntil to meters lengde ligge godt. Dino, som er oppkalt etter Capelli-gründeren Dino Capelli, har eget troalettrom. Også er det imponerende god plass. Det gjør at det blir mulig å dra på helgetur, uten å måtte ofre for mye av av komforten man er vant med hjemmefra. Båten har også en flott dinette, på babord side, med plass ti fire personer rundt bordet.

Halvnorsk båt

Den nye Capelli Dino 750 er utviklet i samarbeid med den norske importøren Erling Sande AS i Drammen. Båten skulle derfor være godt egnet for nordiske forhold. 

 DANSEGULV: Det er god plass på akterdekket på nyheten Dino.

Dino 750 har i likhet med konkurrentene lagt vekt på rask forflytning og god plass for fisking på akterdekket. Båten kan utrustes med inntil to ganger 115 hk. Med den motorpakka vil båten klare nesten 40 knop. Et langt vanligere alternativ i Norge vil sannsynligvis være Suzukis 150-, 175- eller 200-hesters motorer, og toppfart på noen og tredve knop. Som singelinstallasjon kan båten utstyres med maks 225 hk. 

STORT ROM:

Det er bra med plass til private gjøremål på toalettrommet i Capello Dino 750.