SPREK NYHET: Den nye Dino 750 fra Capelli er kalt opp etter Dino Capelli, selve gudfaren i konsernet.
SPREK NYHET: Den nye Dino 750 fra Capelli er kalt opp etter Dino Capelli, selve gudfaren i konsernet.

Capelli presenterer ny styrhusbåt

Capelli kaster seg inn i kampen om styrhusbåtkundene, og lanserer nå en sprek lukket farkost som har fått navnet Dino 750.

Publisert Sist oppdatert

Se bildeserie nederst i artikkelen..

Den nye Capelli Dino 750 er utviklet i samarbeid med den norske importøren Erling Sande AS i Drammen. Båten skulle derfor være godt egnet for nordiske forhold. Layuouten og løsningene vil være ganske lik konkurrentenes, men den norske importøren fremhever at Dino 750 har klassens største toalettrom, samt herdet glass i stedet for plexiglass i styrhuset.

Dino 750 har i likhet med konkurrentene lagt vekt på rask forflytning og god plass for fisking på akterdekket. Båten kan utrustes med inntil to ganger 115 hk. Med den motorpakka vil båten klare nesten 40 knop. Et langt vanligere alternativ i Norge vil sannsynligvis være Suzukis 150-, 175- eller 200-hesters motorer, og toppfart på noen og tredve knop. Som singelinstallasjon kan båten utstyres med maks 225 hk.

Fra en halv million

I Norge vil prisen vil havne på om lag 500 000 kroner uten motor.

-Vi kommer til å prise denne båten med motor lavere enn man skulle forvente, sier salgs- og markedssjef i Erling Sande AS, Stein Harald Jørgensen, vel vitende om at det finnes rikelig med konkurrenter på markedet.

Han presiserer at de fortsatt er i forhandliger med fabrikken, og at de endelige norgesprisene ennå ikke er klare. Uansett vil denne båten bli en sterk konkurrent til blant andre AMT 215 PH, Finnmaster 7.0 og buster XL Cabin.

Fakta

CE-kategori: C

Lengde (meter): 7.80

Bredde (meter): 2.76

Vekt (kg): 2200

Drivstoff (liter): 300

Max. antall personer: 8

Motoreffekt fra (hk): 150.00

Motoreffekt til (hk): 230.00