Slik blir den nye Quicksilver 755 Pilothouse. Illustrasjon: Brunswick
Slik blir den nye Quicksilver 755 Pilothouse. Illustrasjon: Brunswick

Quicksilver lanserer styrhusbåtserie

Quicksilver ønsker sin del av styhusbåtmarkedet, lanserer en helt ny helårsbåt ved juletider.

Publisert Sist oppdatert

Styrhusbåter fra Askeladden, Beneteau og Jeanneau har gjort det bra i Norge. Nå kaster Brunswick-eide Quicksilver seg inn i kampen om dette markedet, og det med en helt ny serie båter. Første båt i Captur-serien har fått navnet 755 Pilothouse.

Tidligere i år har både AMT og Finnmaster kommer med modeller i det populære fiske/turbåt-segmentet.

Quicksilver 755 henvender seg i første omgang til hobbyfiskere og små familier.

Brunswick skriver i en pressemelding at båten har den største cockpiten i klassen, og at den leveres standard med fiskekum for oppbevaring av levende fisk. 755 Pilothouse har også tre stoler i fartsretningen, slik at flere får fulgt med på ferden. To personer skal kunne sove komfortabelt i den lille lugaren forut.

-Vi er svert glade for å kunne lansere den første Quicksilver-båten i Captur-serien. 755 Pilothouse representerer først og fremst en helt ny stil innen båtliv, som kombinerer komfortabel seilas med tøffe fisketurer, sier Fedra Generini, markedssjefen for europadivisjonen i Brunswick.

Fiskekum som standard

Det er mye standardutstyr i denne båten. Quicksilver trekker frem hydraulisk styring, fiskekum og stangholdere, som utstyr man vanligvis ikke får med på kjøpet. . Alle modeller har i tillegg servant med trykkvann og LED-spotter i taket. Men til tross for mye ekstrautstyr er det også en del som kan kjøpes ekstra. Badeplattform, spisebord, benk på akterdekket, sjøvannstoalett og baugtruster står på ekstrautstyrslista.

Motormessig kan styrhusbåten leveres med påhenger opp til 250 hk. I Norge vil båten få Mercury-motor gjennom importøren Brunswick marine.

Båten kan du se for første gang under Paris Boat show i desember. Deretter vil den bli vist i Düsseldorf, Gøteborg, Stockholm og Oslo. Se alle årets båtmesser.