IMPONERENDE: Ørjan Wollertsen fra Nautic Norway er godt fornøyd med årets flytende høstmesse. Foto: Trond J. Hansen.

Flytende høstmesse i Bergen imponerer

Årets utgave av "Dra til sjøs" i Bergen imponerer med mangfold og antall båter. Messen pågår hele helgen igjennom - og det er gratis adgang.

Publisert Sist oppdatert

Alle produsenter og forhandlere som betyr noe i regionen er på plass på messen. Riktignok er denne flytende høstutgaven mindre enn vårmessen, men likevel er de viktigste nyhetene på plass. Og fremfor alt får den mange lovord, ikke minst av utstillerne selv, her representert ved Ørjan Wollertsen fra Nautic Norway,som selger Goldfish, Draco og Windy.

Mange nyheter

Askeladden stiller med seks modeller, Viknes har med både Viknes og Skilsø-båtene. Nautic Marine er representert med Windy, Draco og Jeanneau, Alvøen Marina med Antyec og flere modeller av Sting, mens Bergen Marine stiller med Bavaria, Saga, Uttern, Alvor og Quicksilver. Vi finner også Yamaha Bergen som i tillegg til vannscooternyheter har med seg både Pioner og Finnmaster, mens Bil Båt og Fritid viser nyheter fra Micore og AMT. Messen spenner fra små joller til store luksusbåter. I tillegg til Bavaria, Viknes, Saga og Skilsø stiller Norsk Båtsenter med trekkplaster som Princess V 48 og V 39 og nyheten 43 Fly.

Disse stiller ut

Her er den komplette utstillerlisten:  Askeladden Boats, Nautic Norway, Bergen Marine, Viknes, Norsk Båtsenter AS, Nord Star Båt AS, Hobby, Fly by night, Askøy Båtsenter AS, Hanabryggene Båtservice AS, Alvøen Marina AS, Yamaha Bergen, W-Yacht AS, Bergen Maritim AS, Bil, båt og fritid As, Auctor og Fjord Sailing Yachts AS.

«Dra til sjøs» holder åpent til og med søndag.

MANGE BÅTER: Årets "Dra til sjøs" i Bergen imponerer med mangfold og nyheter. Foto: Trond J. Hansen.