AVDUKES I MORGEN: Den splitter nye Monte Carlo MC5 skal avdukes lørdag. Vi tok en sniktitt før duken kom på.
AVDUKES I MORGEN: Den splitter nye Monte Carlo MC5 skal avdukes lørdag. Vi tok en sniktitt før duken kom på.

Avdukes i morgen

MC5 er siste tilskudd fra Monte Carlo yachts. Den nye flybridgebåten skal lanseres i morgen. Vi "lanserer" den i dag.

Publisert Sist oppdatert

Dette er sannsynligvis det første bildet av den nye MonteCarlo MC5. Båten skal avdukes lørdag 19. januar, men vi tok en sniktitt allerede i dag:

Det bør bli bra når italiensk design møter fransk eleganse. Monte Carlo yachts er opprinnelig italiensk, men eid av den store franske produsenten Beneteau.

MC5 er en 50-fots flybridgebåt som skal utrustes med Volvos joysticksystem IPS. IPS500 på totalt 740 hk blir standard, men båten kan leveres med IPS600, og totalt 870 hk.

Les også: Windy satser på Boot

-MC5 blir en fantastisk flybridgebåt med spennende , innovative og lukseriøse løsninger, sier Per Øyvind Iversen hos den norske importøren Normar Yacht.

Under dekk finner vi tre lugarer og to toalettrom, Den største lugaren er plassert midtskips, og denne dekker hele båtens bredde. Sjøutsikten er sikret gjennom to store runde vinduer, og en diger flatskjerm er plassert foran dobbeltkøya.  VIP-lugaren forut er også svært romslig, mens lugaren på styrbord side har to køyer over hverandre. Det er også mulig å få levert båten med en crew-lugar lengst akter.

HJEMMEKOSELIG: Lyse farger og solide salonger i Monte Carlo MC5.

Styrhussalongen er tradisjonelt innredet, med U-sofa på babord side, og førerplass på styrbord.Flybridgen har solseng på babord side, og en stor sittegruppe akter.

Båten skal lanseres på den store båtmessa Boot i Düsseldorf som starter lørdag 19.januar. (se oversikt over alle årets båtmesser her)

 

Fakta

CE-kategori: B

Lengde (meter): 15.20

Bredde (meter): 4.29

Lengde (fot): 50.00

Vekt (kg): 13200

Dyptgaende (meter): 0.91

Drivstoff (liter): 1300

Motoreffekt fra (hk): 740.00

Motoreffekt til (hk): 860.00

Opplysninger: www.normar.no