BAYLINER 842 Cuddy er nå tilgjengelig i Norge gjennom Formoe Yachting. FOTO: Produsent
BAYLINER 842 Cuddy er nå tilgjengelig i Norge gjennom Formoe Yachting. FOTO: Produsent

Ny overnattingsbåt fra Bayliner

Bayliner håper å få suksess i Norge med sin 842 Cuddy. Den nye modellen byr på god overnattingsplass for en liten familie.

Publisert Sist oppdatert

Formoe Yachting i Skien har nå tatt inn den største Baylineren i Cuddy-serien. Nyheten har fått navnet 842, og er en cabincruiser på 29 fot. 
I tillegg til en stor og sosial salong har båten en fullverdig lugar forut. Her er det køyeplass til to voksne personer. Båten har også en stikklugar under trappa ned til lugaren. I den romslige Cuddy-en er det også blitt plass til separat toalttrom, noe som gjør det mer bekvemt å gå på do også nattestid. Toalett i salongen er noe mer kronglete, i alle fall om resten av båtens besetning sover. 

ROMSLIG: Det er gode overnattingsmuligheter i nye 842 Cuddy.
ROMSLIG: Det er gode overnattingsmuligheter i nye 842 Cuddy.

Baylineren har en 4,2-liters 

Mercruiser som yter 250 hk. I følge importøren skal det gi en toppfart på 32 knop og et forbruk under marsjfart på drøyt halvannen liter per nautisk mil. Det er sju ulike motorer på programmet, hvor den største er en bensinmotor på 6,2 liters volum med 300 hestekrefter. 

Båten er ellers utstyrt med baugpropell, kalesje, teak i salong og på badeplattform, samt kokeapparat og hydraulisk trimflaps. 

Prisen starter på 899 000 kroner. 

Fakta

CE-kategori: C

Produksjonsland: USA

Lengde (meter): 8.88

Bredde (meter): 2.55

Lengde (fot): 29.00

Vekt (kg): 3000

Dyptgaende (meter): 0.90

Motoreffekt fra (hk): 250.00

Motoreffekt til (hk): 300.00