Bavaria Sport 29 bygger på Sport 28, men har fått en del oppgradderinger.

Her er nye Bavaria Sport 29

Den nye Bavaria 29 får "verdenspremiere" under Båter i sjøen neste måned. Men hva er så forskjellen fra Sport 28. Få svaret her.

Publisert Sist oppdatert

Bavaria SPORT 28 har blitt enormt populær i Norge ettersom den har vært hyggelig priset. Dette har ført til at båten har vært den mest solgte i sin klasse de siste årene. Men hva er så nytt med arvtakeren Sport 29? Vi spør Lars-Erik Solvang hos Bavaria motorbåt Norge.

- Båten har fått ny grå skrogstripe som standard, høyere vindskjerm, oppgraderte puter i cockpit og endringer i interiørdesign. Den har også fått ny lyssetting og multimediaanlegg, sier Solvang.

Skroget er altså det samme som tidligere fikk gode skussmål i vår test av Sport 28.

Ute er det en stor sosial sittegruppe vis a vis førerplass og en solseng med masse stuveplass under.  Båten er designet av BMW Group DesignworksUSA, i tett samarbeid med Bavaria Yachtbau GmbH.


SLIK blir interiøret i Bavaria Sport 29

- Dette er den minste båten fra Bavaria, men den vil overraske deg med sin romslige plass, praktiske løsninger og elegante design. Her får du en fullverdig familiebåt med lukket lugar, bad med dusj, romslig bysse og koselig u-sofa under dekk, sier Solvang, som er daglig leder i Bavaria motorbåt Norge.

Bavaria 29 får du fra kr 961 500,- m/ VP D4-260 Diesel
Info: www.bavarianorge.no

Fakta

CE-kategori: B

Produksjonsland: Tyskland

Lengde (meter): 8.95

Bredde (meter): 2.99

Vekt (kg): 4000

Dyptgaende (meter): 0.90

Drivstoff (liter): 520

Max. antall personer: 11

Motoreffekt fra (hk): 300.00