NÅ OGSÅ SEIL: Lars-Erik Solvang utvider Bavaria-salget til også å omfatte seilbåter.

BAVARIA samler seil og motor i ett selskap i Norge

Bavaria Motorbåt Norge AS utvider samarbeidet med verftet Bavaria Yachtbau i Tyskland og blir nå også eksklusiv importør for seilbåtene. Firmanavnet endres til Bavaria Båt Norge AS.

Publisert Sist oppdatert

Anlegget i Leangbukta Maritime Senter med showroom på over 800 kvm vil romme seil- og motorbåter fra den tyske storprodusenten. I tillegg disponerer importøren deler av et nytt og moderne lagerbygg som akkurat er ferdigstilt på senteret. Dette sikrer god logistikk og optimale arbeidsvilkår for de ansatte, heter det i en pressemelding i dag.

Grundig prosess

-Etter en grundig prosess er vi glade for å utvide vårt engasjement med BAVARIA til å omfatte alle deres produkter: Motorbåter, seilbåter og katamaraner, sier eier og daglig leder i det nye selskapet,

Bavaria Båt Norge AS, 

Lars-Erik Solvang.

Startet med seil

- For 15 år siden startet min karriere i båtbransjen med seilbåter, ansatt som administrasjonsleder i Lunde Båt AS. Med kapasiteter og mentorer som Trygve Stensaker, Are Wiig og Haldor Holm var lærekurven bratt. Å eie en Bavaria 36 Cruiser en periode ga også fine seilopplevelser og utvidet båterfaring. Men viktigst av alt er et godt team. I vårt team har vi allerede i dag erfarne seilere med lang fartstid i båtbransjen, i tillegg til profesjonelle servicemedarbeidere med god erfaring fra både båt- og bilbransjen, sier Solvang.

Flemming Brun Henriksen i Flow Marine AS vil fortsette som Bavaria forhandler av seil- og motorbåter med base på Grasholmen i Stavanger.

Tillit til Solvang

-Lars-Erik Solvang og hans team I Bavaria Motorbåt Norge er en sterk partner for Bavaria-konsernet gjennom de siste 15 årene – og en av de mest suksessrike samarbeidspartnere world wide. Vi kan ikke ha en bedre forhandler, sier adm. direktør Luts Henkel i Bavaria Yachts.

FLAGGSKIP: Tyske Bavaria skal lansere flaggskipet C57 i Düsseldorf i jauar 2017. Nå er Lars-Erik Solvang, kjent som stor motorbåtimportør, også ansvarlig for salg av Bavaria seilbåter i Norge.